top of page

Rituál zasílání pomocné energie na dálku se žlutým kalcitem

Aktualizováno: 11. 4.



Vítáme Vás u dalšího blogu na téma energetické práce s minerály. Tentokrát si vyzkoušíme magickou práci s využitím silně podpůrné a terapeutické síly Žlutého kalcitu. Určitě máte ve svém okolí někoho, kdo je unavený, nešťastný v životě, řeší jakoukoliv těžkou situaci nebo podléhá cizí manipulaci a nutně se potřebuje osamostatnit a postavit "na nohy". Stačí když si dovolíte krátkou chvilku o samotě a můžete dotyčné či dotyčnému na dálku poslat pomocnou vzpruhu. Jedná se tzv. "energetický don" - neboli pozitivní energetický náboj. Naše zveřejněné soustředění je podobné procesu "léčení na dálku", jen zde je práce jednodušší, protože budete zasílat pouze energetický dar a necháte na cílovém příjemci jak podporu využije. Tato pomoc má univerzální charakter a Váš příjemce o ní vědět ani nemusí. Pokud se ale s příjemcem domluvíte na konkrétní čas a on uvolněním svého těla a mysli (alespoň na pár minut) proces podpoří - dosáhnete ještě lepších výsledků.


K rituálu můžete zvolit jakýkoliv tvar tohoto kamene, co je důležité je hlídat si gramáž alespoň kolem 100g. Je to z toho důvodu, že menší kamínky již zpravidla nemají takovou průbojnost v energetickém poli. Tzn. nepoužívejte oblázky, ale alepoň malé obelisky. Samozřejmě skvělé jsou i přírodní tvary kamene bez brusu.


Nezapomeňte, že kámen by měl být před prací náležitě nabitý (viz. postupy na stránce kamene).



Rituál dálkové energetické pomoci

Postup procesu zaslání energetické vzpruhy pro řešení náročných životních situací.

  • Posaďte se či položte na klidné místo a třikrát se hluboce nadechněte a vydechněte. Nechte si kalcit na dosah ruky. Můžete svou meditaci podpořit dalšími podpůrnými prostředky, jemnou hudbou, esencemi atd.

  • Po posledním hlubokém výdechu si zavřete si oči a uvědomte si svůj prostor v oblasti srdce. Dýchejte klidně dál a představte si jak se oblast srdce prosvěcuje, zvětšuje a odlehčuje. Nyní vyšlete prosbu o přivolání nejvyššího Zdroje. Vizualizujte si jej v podobě slunce, či ohně nad Vaší hlavou.

  • Až budete připraveni, vezměte kámen do rukou před sebe a začněte jej nabíjet s pomocí paprsků ze Zdroje. Vždy při nádechu si představte jak shora teče nebo proudí zlatavý a třpytivý proud do kamene a při výdechu se v něm ukotvuje a kumuluje. Po několika momentech se Vám v ruce celý rozzáří.

  • Až bude kámen dostatečně nabitý, začněte se soustředit na konkrétní osobu, které chcete pomoci. Pokuste si jí představit v leže před Vámi. Kdo to zvládne, může si v mysli vytvořit i speciální lůžko případně terapeutickou místnost, kde se to celé odehraje.

  • Stále držíte v ruce kámen a nyní jej vložte do oblasti břicha zvolené osoby a napodobte pohyb i v realitě (můžete jej položit na polštář, zem nebo jej stále držet).

  • Tělo osoby je v představě průstupné a kámen lehce přijme. Sledujte jak se celé rozzáří z tohoto nového zdroje síly a celé se opravuje a regeneruje. Kdo to dokáže, může si představovat jak do kamene stále proudí energie ze Zdroje vždy při nádechu a při výdechu se uvolňuje do těla příjemce (náročnější varianta cvičení).

  • Nakonec proneste "Ukotvuji v Tobě tuto novou sílu a vítám tvou nezměrnou životní vitalitu." Po ukončení procesu, můžete požádat ještě jednou nejvyšší Zdroj o vytvoření závěrečné ochrany Vašemu příjemci.

  • Na závěr otevřete oči a poděkujte kameni za pomoc při přenosu síly, nechte jej chvíli ještě ležet o samotě a pak jej můžete zas běžně používat.

  • Dejte si na na práci čas, ale nemusíte u ní trávit dlouhé hodiny, toto nabíjení se dá velmi efektivně zvládnout i během 15 minut.




657 zobrazení0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše
bottom of page