top of page

Rituál smíření s konkrétní osobou s pomocí fluoritu

Aktualizováno: 30. 1. 2023




Pokud si s někým nerozumíte a potřebujete najít “společnou řeč” či konsenzus, můžete vyzkoušet následující rituál. Průvodcem Vám bude tentokrát krásně zelený minerál fluorit. Stačí si zvolit nějaké pohodlné místo doma, na zahradě či v přírodě a můžeme začít!


Rituál

  • Při tomto rituálu se energeticky propojíte s druhou osobou na úrovni energetického centra buď v krku nebo v hrudi. Pokud se potřebujete sjednotit s osobou na úrovni ideové, slovní - zvolte krk. Pokud se chcete smířit na rovině emocionální - zvolte srdce. Pokud potřebujete obojí, zaměřte se nejprve na jedno centrum a pak druhé.

  • Třikrát se hluboce nadechněte a vydechněte. V zápětí vezměte fluorit do ruky a položte jej či přidržte na srdci / krku (dle preference).

  • Nyní se začněte soustředit na své centrum a zkuste do něj nadechovat a vydechovat přes kámen. To samo je již krásně uvolňující a očistný proces. Kámen se tímto s centrem krásně propojí.

  • Dýchejte dále a představte si že před Vámi sedí či stojí zvolená osoba. Nic nedělejte, jen osobu pozorujte včetně jejích předpokládaných reakcí, klidně i negativních. Vy ten film jen sledujte a představte si, že kámen nyní spojuje Vaše centrum v krku / hrudi s jejím centrem v krku / hrudi - jako zářivý most.

  • Pro lepší představivost kámen můžete do prostoru k osobě namířit. Nic víc dělat nemusíte, nechte fluorit pracovat na pročistění vašeho vztahu na úrovni zvolených center.

  • Soustředění nemusí být dlouhé, můžete jej po pár minutách ukončit.

  • Silnější pokročilejší verze tohoto rituálu je pro ty, kteří se zvládnou soustředit na propojení na úrovní obou center najednou. V tomto případě položíte kámen mezi krk a srdce a vytvoříte z něj most z vašich dvou center k dvěma centrům zvolené osoby. Pokud máte kameny dva, je také možné vytvořit dva mosty..


495 zobrazení0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše
bottom of page