top of page

Rituál nabíjení solaru a posílení vůle s tygřím okem

Aktualizováno: 30. 1. 2023



Tygří oko je kamenem s výrazným množstvím sluneční energie a zároveň úspěšného života ve hmotě. V následující práci využijeme jeho vlastnosti k nabíjení centra v Solaru Plexu, který je odpovědný za celkovou realizaci a prosazení našich přání a vizí. Pokud budete udržovat toto své centrum dostatečně vibračně nabité, budete se cítit motivovaní a "zapálení" pro jakékoli záměry. Doporučujeme rituál opakovat klidně vícekrát zejména jedincům se slabou vůlí a neschopností dotahovat reálné projekty ke zdárným cílům.


Rituál

  • Před rituálem nechte kámen nebo sadu kamenů celý den na slunci. Využijte především co nejsilnější polední a letní slunce.

  • Na večer se pak posaďte se či položte na klidné místo a třikrát se hluboce nadechněte a vydechněte.

  • Je dobré provést pár cviků zatnutí a uvolnění svalů celého těla, aby Váš svalový tonus co nejlépe povolil.

  • V pohodlné pozici přiložte kámen na Váš solar plexus a pokud máte dva tak také na čelo. Zkuste na nic nemyslet a pouze přijímat a vdechovat tu mocnou sluneční energii, kterou kámen sálá. Je to velmi příjemný pocit, při nádechu vtahujete sílu a pro výdechu cítíte jak Vás prohřívá. Zůstaňte takto alespoň 10-15 minut a budete se cítit velmi energeticky osvěžení.

  • V létě, kdy slunce více svítí můžete práci opakovat každý den večer. Postupně si dobijete dlouhodobě vyčerpané "baterky" a nestačíte se divit jak se Váš život začne pozvolna a jistě akcelerovat :)

  • Rituál přikládání Tygřího oka lze také kombinovat se všemi technikami na manifestaci přání.




412 zobrazení0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše
bottom of page