top of page

Rituál něžné péče a sebe-lásky s růženínem

Aktualizováno: 11. 4.



Růženín pomáhá “vyladit” naší psychiku a biopole na frekvenci lásky, která nelze vynutit silou, ale prostým otevřením se a přijetím. Výborně proto funguje při relaxačních a pečujících technikách, kdy si dopřejeme čas na uvolnění a věnujeme jej hýčkání svého těla či těla partnera.


Můžete zvolit koupel s květy růže, esenciálními oleji a svíčkami a nebo zábal po masáži oblíbeným vonným olejem, případně si vytvořte co největší pohodlí na lehátku, v hamace nebo lůžku. Možností je celá řada, důležité je mít při těchto uvolňujících momentech růženín v blízkosti a nechat na sebe působit jeho velmi jemnou a milostnou vibraci.


Rituál

  • Uvolněte své tělo a svaly a zavřete oči na 5-10 minut.

  • Soustřeďte svou pozornost jen do hrudi a zkuste pozorovat tlukot srdce.

  • Uvědomte si sebe jako Božské stvoření, Božské dítě, které jen existuje a miluje, protože to je jeho přirozeností o kterou se nemusí nijak zasluhovat.

  • Představte si jak se celá vaše postava zahaluje do měkkého jemného světla narůžovělé barvy, které má konzistenci husté mlhy. Jako by jste se nacházeli ve vyživujícím lůně velké matky Země, která má pro Vás vše co potřebujete a nemusíte se už o nic strachovat.

  • Obalte se tímto pláštěm až do takového vajíčka či kokonu a zůstaňte v této uvolňující a přijímající pozici co nejdéle jen dokážete. Jen vy, tlukot srdce a láskyplný obal příjemné tělové narůžovělé barvy kolem Vás.

  • Růženín se při těchto pečujících technikách stává strážcem a podporou Vámi dosaženého stavu, můžete jich rozmístit kolem sebe více aby udržely toto pole co nejlépe ze všech stran těla (např. jeden nad hlavu, jeden pod nohy, jeden na pravém boku, jeden na levém boku).

  • Doporučujeme rituál provést večer a jít pak rovnou spát, výhodně si tak přenesete láskyplné naladění i do snů a dalšího dne.


  • Opakujte tuto techniku častěji zejména pokud se cítíte osamělí, po odloučení nebo při emocionálním smutku. K práci použijte jak růženín klasický, tak duhový.




582 zobrazení0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše
bottom of page