top of page

Rituál pro lucidní snění s apatitem

Aktualizováno: 30. 1. 2023



V následujícím textu se dozvíte jak pracovat s krásně modrým Apatitem, jehož vlastnosti ocení zejména lidé meditující a ti, kteří cílí na rozšíření mentálních schopností. Apatit je mimořádný pomocník při nácviku navyšování vědomí jak v bdělém stavu, tak i tzv. lucidity ve spánku. Lucidní snění je regulérní a nesmírně terapeuticky potentní technika, která Vám nejen může pomoci k pochopení významu snů a mapování prostoru podvědomí, ale je dobrým předstupněm pro cesty i mimo fyzické tělo.


Rituál

  • Večer před spaním vezměte kámen do rukou (můžete na posteli) a proneste v duchu či nahlas: “Aktivuji a posiluji svoje vědomí, abych mohl/mohla přijmout poselství této noci.” Větu můžete zopakovat i vícekrát.

  • Potom kámen umístěte na noční stolek blízko hlavy (lze i pod polštář) a vedle něj připravte zápisník a tužku.

  • Lehněte si a zavřete oči, před samotným usnutím si můžete ještě zopakovat “moje vědomí je otevřené a moje sny jsou bdělé”..

  • Ráno si hned po probuzení co nejrychleji zapište i heslovitě co se vám zdálo. Nesnažte se to násilím hned chápat, pochopení bude přicházet během dne a v dalších dnech postupně…

  • V dalších dnech a týdnech se začnete ve svých snech zorientovávat, začnete je více chápat, později už budete vědět co v kterých situacích máte dělat a jak se ve snovém prostoru pohybovat až najednou některý den zjistíte, že ve snu děláte nějakou činnost vědomě a zvládáte děj řídit.. Je to nádherný pocit a není těžké jej dosáhnout. Apatit otevírá brány vědomí a působí jako zesilovač všech Vašich dosažených schopností.


  • Uvedený rituál můžete kombinovat jinými dalšími oblíbenými technikami vědomého snu. Kreativitě se meze nekladou.



503 zobrazení0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše
bottom of page